Week van de HSP

Van 12 t/m 18 juni 2023 is het de Week van de HSP. In deze week kan je als HSP’er kosteloos of tegen gereduceerd tarief kennismaken met het aanbod van verschillende professionals! De week van de HSP is een initiatief van Esther BergsmaSaskia Klaaysen en Eva Pama-van ’t Zand.
Voor iedere HSP (hoogsensitief persoon) is er deze week van alles te proeven door middel van workshops, webinars, downloads, en meer. Kijk voor het totale aanbod op https://weekvandehsp.nl/

Dit jaar neem ik ook deel aan deze week en kan je als HSP’er op een laagdrempelige manier kennismaken met mij als loopbaanprofessional. In deze week stel ik jou in de gelegenheid gratis loopbaanadvies in te winnen. Onze arbeidsmarkt is continu in beweging; digitalisering, robotisering, hoge werkdruk, hoog ziekteverzuim en druk op werving en selectie, nieuwe banen verschijnen en oude banen verdwijnen. Blijven leren en ontwikkelen is daarom belangrijk, maar plezier in je werk en het gevoel hebben dat je op je plek zit is minstens zo belangrijk!

Door in gesprek te gaan met een loopbaanprofessional ontdek je als werkende en als werkzoekende wat jouw unieke profiel is, hoe je je verder kunt ontwikkelen en hoe dit past in de huidige en toekomstige wereld van jouw werk. Tijdens de Week van de HSP krijg je vrijblijvend persoonlijk advies over je volgende stap in werk. Als loopbaancoach heb ik mij verdiept in het aangeboren temperament van Hooggevoeligheid (HSP) en weet ik wat de lusten en lasten kunnen zijn in je werk. Bewuster en anders leren omgaan met je sensitiviteit in je werk werkt!

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.