Een korte introductie

Ik ben een ervaren coach die inspireert, activeert en traint door effectieve technieken in te zetten bij het verkrijgen van meer zelfinzicht, solliciteren en werk begeleiden.

Ruim 15 jaar heb ik gewerkt met mensen in hun werk. Eerst als intercedente in contact met uitzendkrachten en werkzoekenden, daarna als BPV coördinator in contact met stagiairs en werkbegeleiders en ten slotte als (vrijwillig) intercedent vrijwilligers en loopbaancoach in contact met werkzoekenden.
Als intercedente vrijwilligers bij St. Ravelijn en als loopbaancoach houd ik me vooral bezig met coaching en bemiddeling zowel aan tafel, online als aan de telefoon. In 2014 heb ik mij bij Blankesteyn en Partners verder verdiept in het vak van loopbaancoach.

Visie

Job in beweging werkt vanuit de volgende waarden: Groei/ leren, gewoon doen, betrokken, enthousiast en resultaatgericht.

Mijn eigen loopbaan is – vooral de afgelopen 2 jaar – behoorlijk in beweging en voor mij komt nu een aantal dingen bij elkaar: mijn studie Commerciële Economie, waarbij ik mijn commercieel denken en doen kon aanvullen met kennis van marketing, mijn arbeidsbemiddeling ervaring en kennis van de arbeidsmarkt en bovenal het werken met mensen met focus op leren en ontwikkelen. Deze aspecten combineer ik nu allemaal en dat voelt goed!

Sinds 2015 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Job in beweging. Ik begeleid:

  • Van (bijna) werkloosheid naar werk
  • Van werk naar beter passend werk
  • Begeleiders/ praktijkopleiders van stage- of leerwerktrajecten

Maak werk van jezelf

Uitgangspunt in mijn werkwijze is dat ik geloof dat werken bijdraagt aan plezier in het dagelijks leven. Werken geeft levensvreugde door te doen waar je goed in bent en biedt structuur en houvast. Door hart, hoofd en handen met elkaar te verbinden en mensen te laten reflecteren, krijg ik mensen in beweging. De sleutel tot jouw werk ben jezelf!
Onzekerheid laten wij als mens liever niet toe, maar ontslag, al dan niet vrijwillig, is de ultieme onzekerheid. Grijp deze kans aan als dé manier om in contact te komen met jezelf. Met jouw talenten en drijfveren. Op basis hiervan zet ik je in beweging om te ervaren dat je hier kracht van krijgt en zelf de regie neemt in je loopbaan! Uiteindelijk word je daar een gelukkiger mens van.

Werkwijze

Ik werk praktisch en resultaatgericht; die benadering zul je in de coaching- en trainingssessies dan ook terugvinden.

Ik heb een passie voor het coachen en motiveren van medewerkers met focus op (leren) netwerken en vergroten van je zichtbaarheid. Daarnaast coach en adviseer ik je bij het opstellen van cv’s en brieven alsmede bij het voorbereiden van een gesprek. Gedurende het traject ben ik jouw loopbaan- aanspreekpunt. Samen werken we aan een nieuw perspectief door inzicht te verkrijgen in je talenten en drijfveren en antwoord op vragen als wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Daarna leg ik vooral de focus op hoe maak je jezelf zichtbaar, hoe ziet je netwerk en arbeidsmarkt er uit en hoe gaan we vervolgens je baan veroveren? Ik zet daarvoor mijn netwerk in en bereid je zo goed mogelijk voor. Kandidaten raken en blijven hierdoor gemotiveerd, worden zelfverzekerder en voelen zich gesteund in het vinden van ander werk. En daar gaat het tenslotte om!

Bij de trajecten van Job in beweging is er aandacht voor stage en werkervaring; dit is immers de beste leerschool alsmede beste opstap naar betaald werk. Van alleen theorie en/of thuiszitten komt die baan niet dichterbij! Ik ken de arbeidsmarkt en ben voortdurend op zoek naar arbeidsmogelijkheden voor cliënten.
Verder ben ik gedreven het optimale uit leertrajecten te halen door werkbegeleiders te coachen bij het begeleiden en beoordelen van stagiairs.

Wil je met mij in contact komen? Bel mij dan op 06 – 309 456 34 of stuur een mail naar info@jobinbeweging.nl