Loopbaantraining

Mijn trainingen zijn altijd maatwerk en de thema’s stem ik af op de specifieke doelgroep, actualiteit en de situatie.
Bij maatwerk voor organisaties verbinden we de individuele leerbehoeftes van deelnemers aan de organisatiedoelstellingen en we ontwikkelen het benodigde materiaal en stemmen dit af op de organisatie. De praktische en interactieve aanpak staat voorop! Dat houdt in dat er veel ruimte is voor het oefenen van vaardigheden, feedback, reflectie en eigen ervaring/ inbreng van deelnemers.
Mijn trainingen en workshops zijn allemaal samengesteld binnen de thema’s Werk/loopbaan en Mobiliteit, Duurzaam inzetbaarheid, Vitaliteit, Werkgeluk alsmede Beroepspraktijkvorming/ Praktijkopleiding. Verder worden ze in overleg zowel op locatie als online aangeboden of in een combinatie van beiden.

Loopbaantrainingen

Ik verzorg trainingen en workshops op het gebied van loopbaan, personal branding, solliciteren, netwerken of persoonlijke ontwikkeling.

Een sollicitatie/loopbaantraining kan zinvol zijn als je:

  • Onlangs je baan bent kwijtgeraakt of binnenkort boventallig word verklaard
  • Nog werk hebt maar twijfelt of je dat in deze tijden kunt behouden
  • Al op zoek ben naar een andere functie maar merkt dat het solliciteren lastiger is geworden
  • De organisatie verandert en je medewerkers daarin mee wilt nemen
  • Leren en ontwikkelen met humor en veel inspiratie een boost wilt geven binnen je organisatie

De arbeidsmarkt is in beweging, het werk in onze branche verandert. Jouw organisatie beweegt mee, en jij?: beweeg jij zelf mee? Hoe zorg jij dat je over twee jaar (nog steeds) die leuke baan hebt? Of juist je droombaan vindt? Of meer regie in je eigen loopbaan en werk neemt? Wanneer werd je voor het laatst geïnspireerd of durfde je iets nieuws?

Meer informatie over loopbaantraingen?

Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, en ik neem contact met je op voor een afspraak!